Bijna volgeboekt tot september

Laatste optie:

Eb en vloed 41:  16-23 augustus

Eten & Drinken

Dat kan goed in Zeeland. Op het strand, aan het meer of in de stad. Er zijn vele opties.

De Werf de winnaar van de terras top 100 2019 met ook nog eens een goede kaart is daar een mooi voorbeeld van.

Daarnaast bevinden zich in de provincie Zeeland het meeste aantal Michelin restaurants van Nederland per hoofd van de bevolking. Interscaldes ***,  Meliefste* en Katseveer * zijn redelijk in de buurt van onze huizen.

Maar ook de aanbevelingen uit de “Lekker gids”; De Gespleten Arent, het Badpaviljoen, en Scherp  bevinden zich dichtbij en zijn een leuke combinatie met een dagje uit.

Of ga genieten in Kortgene bij chefs Noëmie en Ferdy van restaurant Rozewied. Zij bedienen dagelijks zelf slechts enkele gasten wat de eetbeleving nog bijzonderder maakt.

In Kamperland vinden we onder andere restaurant Seafarm, de Brouwerij, Sawaan het Thaise restaurant en Brasserie Blush (aan de jachthaven van Kamperland).

Daarnaast raden we ook De Visbar en de Boterkapel in Domburg aan.

Eten en drinken 3
Eten en drinken 3

Eten aan de jachthaven van Kamperland? Dat kan bij Brasserie Blush. Bij Fine Veere is het naast de heerlijke visgerechten ook genieten van het uitzicht op het Veerse meer en jachthaven de Arne.

In Vrouwenpolder zit Mexicaans restaurant The Mex. Hier hebben ze voor de "kleine Amigo's" ook een leuke speeltuin.

Voor een prima pizza of pasta kunt u in Kamperland terecht bij Ristorante Basilic.

In Middelburg zit Restaurant Basalt. Heerlijke ongecompliceerde visgerechten met voornamelijk vis, wijn en producten uit Zeeland. Op de Dam vind je de Gouden Bock. Voor lunch en diner. Leuke kaart die bestaat uit hun favoriete (seizoens-)gerechten die zijn uitgevoerd in kleinere porties zodat je meerdere gerechtjes kunt bestellen en veel smaken kunt proeven.

Eten en drinken 2
Eten en drinken 2

Voor een portie mosselen of bakje kibbeling is Proef Zeeland op de Oosterscheldekering / Neeltje Jans ook een echte aanrader! Vis eten met uitzicht over de Oosterschelde, zo proef je Zeeland pas echt!

De Oesterij Yerseke…. puur natuur van Zeeuwse oesters genieten, dat doet u bij de Oesterij! Op het terras kijkt u uit over de historische oesterputten. Een aanrader; de heerlijke fruit de mer.

Tijdens een fietstocht over het eiland even uitrusten? Dan is Uitspanning Oranjezon Vrouwenpolder het perfecte adres. Heerlijke koffie en thee met iets lekkers. Maar u kunt er ook terecht voor een pannenkoek, kopje soep of salade.

Kids eten het liefst pannenkoeken. Bij de Pannekoekenmolen de Graanhalm in Burgh-Haamstede worden deze gebakken van Zeeuwse vlegel tarwe. In de molen naast het restaurant wordt het Zeeuwse tarwe tot meel gemalen waarvan ze dus de lekkerste Zeeuwse pannenkoeken bakken.

Bij Brasserie de Vluchthaven in Zijpe/Bruinisse eet je de lekkerste Oosterschelde kreeft. Een eerlijke keuken op een bijzondere locatie. Wil je genieten van schaal- en schelpdieren op bijzondere wijze bereid, dan is dit adres een aanrader.

Strandpaviljoen Banjaardstrand is een fijne plek voor een makkelijke maaltijd. Bovendien zit je hier op het schoonste strand van Nederland (2019) en kijk je uit op de indrukwekkende Deltawerken. Verderop aan de dam bij Vrouwenpolder liggen strandpaviljoen De Dam en onze favoriet aan dit strand Beachclub Lekker.

En het lekkerste ijs van Zeeland? Dat vind u bij Fresco in Middelburg. Een “guilty pleasure” die u echt niet mag missen tijdens een bezoek aan Middelburg.

Zoete trek of zin in lekkere thee of koffie (to go)? Theetuin het Kaslokaal (in Oostkapelle) en de Juf , Rost en Honeypie (in Middelburg) hebben vitrines vol met lekkernijen….

Of wat dacht u van 's ochtends verse broodjes afgeleverd aan uw huis? Deze kan u zelf bestellen via de broodjesservice. Is dat geen fijn begin van de dag?

eten veere
eten veere

 

Op het park is een snackbar en restaurant. Bij de opgang van het strand zit ook een frituur die in het seizoen geopend is.

Volg ons op Instagram

@duinvillas
Deutsch unten 🇳🇱Wat een feestje was het gisteren op het strand. We hebben......
Deutsch unten 🇳🇱 Kennen jullie “natuurgebied de Schotsman” al? Naast......
🇩🇪Deutsch unten 🇳🇱Genieten jullie ook zo van het Hemelvaart......
Deutsch unten🇩🇪⬇️ Altijd een fijn zicht… De “strandkotjes”......
Zoals jullie weten houden we van een Scandinavische beach-style in onze huizen.......
De leukste Doodle shop van de benelux @doodle.essentials was afgelopen week bij......
🇳🇱Wist je dat Delta Park Neeltje Jans super dichtbij, op nog geen 10......
Even zo’n lekker zomers plaatje van “ons” strand het Banjaardstrand.......