We love Christmas! Daarom brengen wij vanaf 19 november (tm 8 januari) al onze huizen in een gezellige kerstsfeer.

Kom jij ook in de feestmaand aan zee genieten?

Eten & Drinken

Dat kan super in Zeeland. Op het strand, aan het meer of in de stad. Er zijn vele opties.

De Werf de winnaar van de terras top 100 2019 met ook nog eens een goede kaart is daar een mooi voorbeeld van.

Daarnaast bevinden zich in de provincie Zeeland het meeste aantal Michelin restaurants van Nederland per hoofd van de bevolking. Interscaldes ***,  Meliefste* en Katseveer * zijn redelijk in de buurt van onze huizen.

Maar ook de aanbevelingen uit de “Lekker gids”; De Gespleten Arent, het Badpaviljoen, en Scherp  bevinden zich dichtbij en zijn een leuke combinatie met een dagje uit.

In Kamperland vinden we onder andere restaurant Seafarm en de Brouwerij. Maar ook bij Amable, in de sfeervolle omgebouwde voormalige Hervormde kerk van Kamperland, is het gezellig eten. Daarnaast raden we ook De Visbar en de Boterkapel in Domburg aan.

De Houtzaagwerf in Kortgene is een idyllisch plekje in de middle of nowhere met een fantastisch gelegen terras voor de lekkerste diners, lunches en borrels.

Eten aan de jachthaven van Kamperland? Dat kan bij Brasserie Blush. Bij Fine Veere is het naast de heerlijke visgerechten ook genieten van het uitzicht op het Veerse meer en jachthaven de Arne.

In Vrouwenpolder zit Mexicaans restaurant The Mex. Hier hebben ze voor de "kleine Amigo's" ook een leuke speeltuin.

Voor een prima pizza of pasta kunt u in Kamperland terecht bij Ristorante Basilic.

In Middelburg zit Zeeuwse Streken. Heerlijke ongecompliceerde visgerechten met voornamelijk vis, wijn en producten uit Zeeland.

Voor een portie mosselen of bakje kibbeling is Proef Zeeland op de Oosterscheldekering / Neeltje Jans ook een echte aanrader! Vis eten met uitzicht over de Oosterschelde, zo proef je Zeeland pas echt!

De Oesterij Yerseke…. puur natuur van Zeeuwse oesters genieten, dat doet u bij de Oesterij! Op het terras kijkt u uit over de historische oesterputten. Een aanrader; de heerlijke fruit de mer.

Tijdens een fietstocht over het eiland even uitrusten? Dan is Uitspanning Oranjezon Vrouwenpolder het perfecte adres. Heerlijke koffie en thee met iets lekkers. Maar u kunt er ook terecht voor een pannenkoek, kopje soep of salade.

Kids eten het liefst pannenkoeken. Bij de Pannekoekenmolen de Graanhalm in Burgh-Haamstede worden deze gebakken van Zeeuwse vlegel tarwe. In de molen naast het restaurant wordt het Zeeuwse tarwe tot meel gemalen waarvan ze dus de lekkerste Zeeuwse pannenkoeken bakken.

Bij Brasserie de Vluchthaven in Zijpe/Bruinisse eet je de lekkerste Oosterschelde kreeft. Een eerlijke keuken op een bijzondere locatie. Wil je genieten van schaal- en schelpdieren op bijzondere wijze bereid, dan is dit adres een aanrader.

Strandpaviljoen Banjaardstrand is een fijne plek voor een makkelijke maaltijd. Bovendien zit je hier op het schoonste strand van Nederland (2019) en kijk je uit op de indrukwekkende Deltawerken.

En het lekkerste ijs van Zeeland? Dat vind u bij Fresco in Middelburg. Een “guilty pleasure” die u echt niet mag missen tijdens een bezoek aan Middelburg.

Zoete trek of zin in lekkere thee of koffie (to go)? Theetuin het Kaslokaal (in Oostkapelle) en de Juf , Rost en Honeypie (in Middelburg) hebben vitrines vol met lekkernijen….

Of wat dacht u van 's ochtends verse broodjes afgeleverd aan uw huis? Deze kan u zelf bestellen via de broodjesservice. Is dat geen fijn begin van de dag?

eten veere
eten veere

 

Op het park is een snackbar en restaurant. Bij de opgang van het strand zit ook een frituur die in het seizoen geopend is.