Bijna volgeboekt tot september

Laatste optie:

Eb en vloed 41:  16-23 augustus

Actief & Sport

Wilt u graag wat actiefs gaan ondernemen tijdens uw verblijf in Zeeland? Dan hebben wij verschillende tips voor u! 

Alle watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op het strand en aan het Veerse meer vindt u diverse watersportmogelijkheden.

 • Wilt u windsurfen, suppen, kitesurfen of catamaran zeilen? Dan biedt Surfschool Veerse dam diverse mogelijkheden. Voor de beginnende surfer is dit een perfecte locatie.
 • Op de website van het Banjaardstrand kunt u zelf een strandhuisje reserveren voor tijdens uw verblijf.
 • Ook is Thijs Surfschool aan het Veerse Meer een goede optie voor ervaren en beginndende surfers.
 • Kitesurfen op zee? Bij Vertigo sports, gevestigd in strandpaviljoen de Dam, kunt u terecht voor lessen en verhuur. Wilt u liever iets rustigers, dan kunnen wij u het suppen (Stand-up-paddling) van harte aanbevelen. Lekker kabbelen over de golven.
 • Waterskiën of wakeboarden kan bij Schotsman Watersport centrum. Hier zijn verschillende spetterende activiteiten te doen; er is bijvoorbeeld in de zomermaanden een Aquapark; klimmen, springen en glijden op het Veerse Meer.
 • Bij de Fietsloods of bij de fietsenverhuur op Noordzee Résidence de Banjaard huurt u fietsen om rustig mee te toeren of voor de actieve mountainbike routes door Zeeland.
 • Op zoek naar een motor om te toeren langs de Zeeuwse kust? Dan kan je terecht bij Motorverhuur Zeeland in Wissenkerke.
 • Zeilen of zeilles nemen? Sailcollege in Kamperland biedt veel mogelijkheden. Superleuk om kids een dag of langer les te laten nemen.
 • Zeilboot, sloep of rubberboot met buitenboordmotor huren? Dat kan perfect bij Zwemer Watersport in Kamperland, vanaf deze locatie is het Veerse Meer makkelijk bereikbaar.
 • Klimbos Zeeuwse Helden Westenschouwen. Daar kan u hoog boven de grond klimmen, tokkelen en over wiebelbruggen klauteren. Deze actieve beleving is een leuk dagje uit voor jong en oud.
 • Zeeuwse speurtocht Vrouwenpolder, een digitale speurtocht op en om het strand, hartstikke leuk voor de kids.
 • Of wat dacht u van avontuurlijk touren op Noord-Beveland kan met een Bugracer (quad)? Er zijn speciale routes uitgestippeld waar je met de Bugracer mag ´racen´.
   
Actief 2
Actief 2
Actief 2
Actief 2

Of fietsen volgens het fietsknooppunten systeem? Ontdek Noord-Beveland op de fiets en volg een zelf uitgestippelde fietsroute op routesinzeeland.nl

Wandelen en hiken kan geweldig in de natuurgebieden Oranjezon (Walcheren), Schotsman (Noord-Beveland) of Boswachterij Westerschouwen (Schouwen-Duiveland)

Oranjezon
Ontmoet damherten en reeën, misschien kom je oog in oog te staan met een Konikpaard. Het afwisselende natuurgebied heeft 4 verschillende wandelroutes tussen 2,5 en 6,5 km. Je wandelt tussen bomen, duinen, helmgras en duingras, en als je goed kijkt zie je de zee tussen de duinen door!

Oranjezon
Oranjezon
Oranjezon
Oranjezon

Schotsman
Een wandelgebied aan de rand van het Veerse Meer, pas dus op voor natte voeten! Het natuurgebied heeft 2 gemarkeerde wandelroutes (3,1 en 5,8 km) langs een gevarieerd landschap. In het gebied komen reeën, konijnen en Schotse Hooglanders voor, maar ook de vogelspotter kan er zijn hart ophalen. In- en op het Veerse Meer zijn veel watervogels te vinden.

Schotsman
Schotsman
Schotsman
Schotsman

Boswachterij Westerschouwen
Het grootste bos van Zeeland, waar je oneindig kan wandelen door de bossen, duinen en over het strand. Voor de kleinste kinderen is er een kabouterpad uitgezet. Wil je hier reeën ontmoeten dan is het aan te raden om je aan te melden voor een excursie, dat betekent vroeg uit de veren! In de Boswachterij zijn ook verschillende fietspaden te vinden waarbij je soms aardig tegen de duinen op moet trappen, maar dan ga je op een gegeven moment ook weer lekker hard naar beneden.

We wanen ons daar altijd even in Scandinavië. Bij de “schuilhut” ligt het meertje “de boompjesput” met een enorme Noord Europese vibe. Vanuit daar weer door naar de duinen. En oh ja… Onderweg  zie je vaak enorm veel herten.

Boswachterij Westerschouwen
Boswachterij Westerschouwen
Boswachterij Westerschouwen
Boswachterij Westerschouwen

Volg ons op Instagram

@duinvillas
Deutsch unten 🇳🇱Wat een feestje was het gisteren op het strand. We hebben......
Deutsch unten 🇳🇱 Kennen jullie “natuurgebied de Schotsman” al? Naast......
🇩🇪Deutsch unten 🇳🇱Genieten jullie ook zo van het Hemelvaart......
Deutsch unten🇩🇪⬇️ Altijd een fijn zicht… De “strandkotjes”......
Zoals jullie weten houden we van een Scandinavische beach-style in onze huizen.......
De leukste Doodle shop van de benelux @doodle.essentials was afgelopen week bij......
🇳🇱Wist je dat Delta Park Neeltje Jans super dichtbij, op nog geen 10......
Even zo’n lekker zomers plaatje van “ons” strand het Banjaardstrand.......